The right au pair for the right Family

Velkommen til det nye Caritas au pair-senteret

Vi i Energy Au Pair er glade for å kunne informere om at Norge nå igjen har en uavhengig instans som familier og au pairer kan henvende seg til når det er spørsmål i forhold til au pair-oppholdet. Det nye au pair-senteret drives av Caritas Norge.

(Illustrasjonsfoto: Herman Dreyer/Caritas Norge.)

Caritas au pair-senter vil tilby en landsomfattende informasjons- og rådgivningstjeneste for au pairer og vertsfamilier gjennom ressurssentre i Oslo og Bergen, telefon og e-post, internett- og Facebook-sider og informasjonsmøter i flere byer. Dessuten planlegger senteret å arrangere norskkurs og sosiale aktiviteter for au pairer, som feks. ukentlig nettverkskafé. Både i Oslo og Bergen skal det arrangeres søndagsaktiviteter en gang i måneden, slik som turer og museumsbesøk. Søndagsaktivitetene og nettverkskaféene skal ledes av frivillige.

I Oslo vil au pair-senteret ha samme åpningstider som Caritas Ressurssenter, det vil si mandag til torsdag mellom 10 og 16. I tillegg vil au pair-senteret ha kveldsåpent fra 17 til 20 på torsdager.

Au pair-senteret er finansiert av UDI.

Mer informasjon om det nye senteret finner dere her: http://www.caritas.no/caritas-har-startet-au-pair-senter/

 

Vi ønsker Caritas au pair senteret lykke til og håper at det nye senteret vil bidra til at au pair-programmet vil være en ennå bedre opplevelse for både au pairer og vertsfamilier.