The right au pair for the right Family

Norskkurs for au pairer

Energy Au Pair har gleden av å tilby au pairer norskkurs i nivå A1, A2 og B1.
Hyggelige omgivelser. Fokus på effektiv læring og tilpasset undervisning.
Kun lærere med pedagogisk utdanning og erfaring i å undervise norsk som fremmedspråk.
Vi starter nye grupper hver gang 5 personer er meld på samme nivå.
Antall plasser er begrenset.

Timeplan for  norskkurs»

Adresse

Pris

I tillegg ber vi vertsfamilien betale for boken «På vei» (tekstbok og arbeidsbok) for nivå A1 og A 2 (ca. 775 kr) eller for boken "God i norsk 2" (tekstbok og arbeidsbok) for nivå B1 (ca. 880 kr).

 

Våre lærere


Jorunn Grøholt

Jorunn Grøholt
Jorunn Grøholt er utdannet allmennlærer og spesialpedagog /audiopedagog. Hun har embetseksamen i spesialpedagogikk / cand. paed. spec fra Universitetet i Oslo. Hun har lang erfaring fra grunnskolen som kontaktlærer, spesialpedagog og faglærer i norsk som andrespråk. De siste 24 årene har hun vært tilsatt som seniorrådgiver i Statped. Arbeidsoppgavene har vært utredning og rådgivning innenfor området sammensatte lærevansker. Hun er nå pensjonist, med mange gjøremål og interesser.

Jorunn benytter seg av kunst- og kulturtilbudene i Oslo, går ofte på tur i Oslomarka, liker opplevelsesreiser, er glad i å lese og setter stor pris på sosialt samvær med familie og venner.


Lesya

Lesya Seniv

Lesya er ferdig med studium i norsk som andrespråk fra Universitetet i Oslo januar 2019, hun har bachelor grad i spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo, hun har gjennomført et årsstudium i kristendomskunnskap, hun har også bachelorgrad i lærerutdanning fra pedagogisk universitet i Ukraina som lærer i engelsk og polsk (5-årig utdanning, godkjent av NOKUT i Norge).

Lesya har undervist i «norsk som annet språk på arbeidsplass» hos Kompetansehuset Neo (støttet av Kompetanse Norge) i klassen og har holdt online kurs for dem. Tidligere har Lesya jobbet som spesialpedagog i Ski kommune. Hun har erfaring fra arbeid med barn med utfordrendeatferd.

Hun har vært au pair i Norge i sin tid og før hun kom til Norge jobbet hun som engelsklærer på en skole i Ukraina (1 – 10 klasse) i 4 år. Hun har også vært klassekontakt.

Lesya snakker 5 språk flytende og hun elsker yrket sitt.


Liv Jorunn Sætra

Liv Jorunn Sætra
Liv Jorunn Sætra gjorde ferdig grunnskolelærerstudiet i 2014, med fordypning i norsk, samfunnsfag og kroppsøving. Gjennom dette studiet fikk hun en bachelor i pedagogikk og hun har jobbet som norsklærer i fem år. Hun har jobbet i barne- og ungdomsskolen og undervist i både norsk morsmål og norsk som andrespråk, samt språkopplæring for voksne. Hun er født og oppvokst i Norge, og bodd i Norge hele sitt liv, unntatt to år i Sydney, Australia, hvor hun studerte lederskap. Høsten 2019 starter hun på et masterstudie i spesialpedagogikk. Hun elsker å undervise, og hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker å nå målene sine og se dem vokse i kunnskap, ferdigheter og forståelse.

Lilia Grube

Lilia Grube
Lilia Popil Grube er utdannet oversetter/tolk og språklærer med mastergrad i anvendt lingvistikk fra Universitetet i Warszawa (Polen). I tillegg tok hun årsenhet i norsk som andrespråk ved Universitetet i Oslo. Lilia snakker 6 språk flytende. Hun har drevet et eget oversetterforetak og har også noen års arbeidserfaring fra det norske skoleverket som tospråklig faglærer for minoritetsspråklige elever i Oppegård kommune. For tiden er hun ansatt som rådgiver/ personalrådgiver i det flerkulturelle miljøet i Oslo katolske bispedømme. I fritiden liker hun å oppleve norsk natur og lese spennende bøker. Hun setter alltid pris på å møte hyggelige mennesker.

Oksana Tsurkan

Oksana Tsurkane
Oksana Tsurkan er utdannet historie- og juslærer fra Vinnytsias Statlige Pedagogiske Universitet (Ukraina). I Norge har hun studert karriereveiledning og sosialpedagogisk rådgiving på Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet) og norsk som andrespråk på Høgskolen i Innlandet. Sistnevnte studie gir kompetanse i språkutvikling og språklæring i andrespråksperspektiv, og i voksenpedagogiske prinsipper for andrespråkopplæring. Oksana har jobbet som norsklærer fra 2014 både med privatister og grupper på alle nivåer. I løpet av de siste tre årene har hun holdt på med arbeidsrettet norskundervisning i Kompetanse Pluss og norskopplæring i NAV-tiltakene "Jobb og muligheter" og "Arbeid og kommunikasjon". Oksana elsker å jobbe som norsklærer. Det er en glede å se deltakernes utvikling fra først å forstå og så til å snakke flytende et helt nytt språk.

Spørsmål og påmelding

Send E-mail til norskkurs@energyaupair.no eller ring til Natalia på 99476616

Galleri, Energy Au Pair norskkurs »

 

 

Timeplan    

[[ course.language_level ]]
[[ course.scheduled_at ]]
[[ course.day ]]s at [[ course.schedule_time ]]
[[ course.places ]]
[[ course.location ]]
Varighet: [[ course.duration ]] leksjoner
til: [[ course.scheduled_end ]]